Sponsor

Cephe Kiralama Sistemleri ve Montaj

İskele sistemleri; kalıcı bir konut, tesis ve bina yapımında kullanılan, yapılması planlanan projenin bitmesi durumunda da  yapıdan kolayca ayrılabilen yardımcı yapı ekipmanlarıdır. İskele sistemleri çalışma  alanlarına göre değişik malzemeler kullanılarak tasarlanmaktadırlar. Kimisinde çelik kimisinde alüminyum kimisinde ise ahşap kullanılmaktadır. İskele sistemleri, yapımında kullanılan malzemeye göre, kullanım alanına göre ve sistem tipine göre üç ayrı sınıfta tasniflendirilebilir. Bu cephe iskele tasnif içerisinde de alt başlıklara ayrılacaktır.

Kale iskele, iskele sistemi kiralamak üzere kurulmuş ve 23 senedir hizmet veren köklü bir firmadır. Kale iskele kiraladığı iskelelerinin projeye uygun olarak kurulumunu, kullanımını ve sökülmesini sağlar. Projeye uygun olarak hazırlanan iskeleler satın alınan iskele sistemlerine göre çok daha az maliyetli ve kompakt olur diyebiliriz.

Büyük ölçekli projelerde ve yüksekte çalışılması gereken işlerde kale iskele kiralamanın tercih edilmesi tercih edenler için oldukça avatajlı olacaktır çünkü kale iskelenin iskele sitemleri Sağlık ve Güvenlik Şartları Yönetmeliği’ne uygun olarak hazırlanmaktadırlar. Yönetmeliğine uygun hazırlanan iskeleler, projeye durumuna göre değişkenlik gösteren süreler içerisinde de firma tarafından kurulmaktadır. Daha sonra kullanım ve sökülme aşamalarında da kale iskele ekibi görev almaktadır. 23 senedir iskele kiralama hizmeti veren kale iskele, bu iş dalında en profesyonel firmalardan biridir diyebiliriz.

Kiralık iskele sistemlerinin avatajlarını birkaç madde ile özetlemek gerekirse şunları sayabiliriz:

  • Maliyet açısından çok daha uygun ve ekonomik olacaktır
  • Projede görevli personelin ve şantiye alanındaki diğer kişilerin can güvenliğini koruma altına alacaktır
  • Malzeme taşıması oldukça kolaylaşacaktır
  • Kiralama durumunda, satın alma gibi vergi ödeme durumu söz konusu olmayacaktır.

 

Kale iskele sizlere eğer uzun soluklu bir iş yürütmeyecekseniz, satın almayı önermemektedir. Kurulumunu ,kullanımını ve sökümünü kale iskele kendisi yapmaktadır. Satın alınacak kişi iskeleyi bozmak ve depolamak konusunda sıkıntı yaşayacaktır. İskele sistemleri durdukları yerde deforme olabilmektedirler. İskele sistemine ihtiyacınız olan herhangi bir projeniz varsa ve kiralık iskele arayışında iseniz kale iskeleyi aramanızı tavsiye ederiz. Hem alanınca öncü ve profesyonel hem de fiyat konusunda kaliteyi ucuza veren bir firmadır diyebiliriz.

Yazar

ferhanaydemir96@gmail.com
2018 yılında Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum. Avukatım, bilişim ve hukuk alanlarında çalışmaktayım. Bu siteyi mesleki alanda öğrendiklerimi paylaşmanın yanında, okuduğum kitapları , gezdiğim yerleri, izlediğim filmleri, bilgimin ve görgümün kazanımlarını paylaşmak için açtım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

IOS Müşteri Hizmetleri

19 Temmuz 2022