Sponsor

Ceza Davalarında Avukatların Nasıl Davranması Gerekir?

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Ömer Sefa Canata tarafından kurulan Çare Hukuk Bürosu Bursa ilinde müvekkillerine özel hukuk hizmetleri vermektedir.  Emekli Başsavcı vekili olan Nurettin Canata Çare Hukuk Bürosunda danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

Ülkemizde artan suç oranları nedeniyle ceza avukatlarının önemi gün geçtikçe artmaktadır. Çare Hukuk Bürosu Bursa ceza avukatı uzman kadrosuyla başta Bursa ili olmak üzere Türkiye genelinde müvekkillerine yönelik hukuki hizmetler sunmaktadır. Çare Hukuk Bürosunun deneyimli ceza avukat kadrosuyla kovuşturma, soruşturma gerekse sanık tarafındaki müvekkillerine yönelik ceza davalarında hukuki destekler sunulmaktadır.

Çare Hukuk Bürosu ceza avukatları ceza davalarında kasten adam öldürme, taksirle adam öldürme, kasten yaralama, taksirle yaralama, hürriyetten yoksun bırakma, mal varlığına karşı işlenen suçlar, özel belgede sahtecilik gibi suçlara yönelik konulara bakmaktadır.

Ceza davaları Cumhuriyet Savcılığı veya Cumhuriyet savcılığına yapılan şikâyetler sonucunda açılmaktadır. Ülkemizde ağır ceza alanına giren suçlar kapsamında ceza davaları 6 yıl sürebilmektedir.

Çare Hukuk Bürosu Bursa sağlık avukatı uzman kadrosuyla hastaların tedavi edilmesi sırasında oluşan zararlara yönelik doktorlara karşı açılan davalarda veya hasta yakınlarının doktorlara karşı uygulamış olduğu davranışlara açılan davalarda yer almaktadır.

Malpraktis davaları olarak geçen sağlık sektöründe tedaviyi uygulayan hekimin bilgisizlik ve deneyimsizliği sebebiyle hastanın tedavi sonucunda zarar görmesi neticesinde hekime yönelik açılan davalardır.

Malpraktis davaları teknik özellikle davalar olup Çare Hukuk Bürosu bünyesinde yer alan uzman avukatlar dava dosyalarını en iyi şekilde takip ederek verilen ifadeler ve dava seyrinin iyi incelenmesi neticesinde haklı olan tarafın davayı kazanmasına yönelik hukuksal hizmetler vermektedir.

Çare Hukuk Bürosu avukatları borçlar hukuku ve icra iflas hukuku kapsamındaki davalarda da hukuki hizmetler vermektedir. Borç ilişkisi kişiler arasındaki borç ve alacak unsurlarını kapsamaktadır. Alacak ve borç ilişkilerini kanunsal olarak düzenleyen Borçlar hukukudur.

Çare Hukuk Bürosu Bursa icra avukatı uzman ekibiyle ölüm veya yaralanma sonucu ortaya çıkan tazminat davaları, borçlu ve alacaklı arasında ortaya çıkan davalar, sözleşmelerin bozulmasına yönelik davalar, çekilen tüketici kredilerine yönelik uygulama davaları, haciz işlemleri, ipotek işlemleri gibi davalara bakmaktadır.

Çare Hukuk Bürosu müvekkillerine yönelik alacak tahsil etme ve icra takibi gibi hukuksal konularda tecrübeli avukat kadrosuyla profesyonel hukuki destekler vermektedir.

Çare Hukuk Bürosunun vermiş olduğu avukatlık hizmetlerinin kapsamları ve uzman avukatlar aracılıyla açılabilecek dava çeşitleri hakkında daha detaylı bilgiler almak isterseniz www.carehukuk.com.tr  internet adresi üzerinden Çare Hukuk Bürosu web sitesine girebilirsiniz.

Çare Hukuk bürosu web sitesinde yer alan iletişim bölümü üzerinden kişisel bilgilerinizi doldurarak sorularınızı sorabilirsiniz. Çare Hukuk Bürosu web sitesi iletişim ekibi sorduğunuz sorulara en kısa süre içerisinde cevap verecektir. İletişim bölümünden Çare Hukuk Bürosunun telefon numarasına erişmeniz mümkün olacaktır.

Yazar

ferhanaydemir96@gmail.com
2018 yılında Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum. Avukatım, bilişim ve hukuk alanlarında çalışmaktayım. Bu siteyi mesleki alanda öğrendiklerimi paylaşmanın yanında, okuduğum kitapları , gezdiğim yerleri, izlediğim filmleri, bilgimin ve görgümün kazanımlarını paylaşmak için açtım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir