Sponsor

Detay Endüstri’nin Enjeksiyon Rafı Ürün İncelemesi

Detay Endüstri firması araç içi dolap sistemi, raf sistemleri, depolama amaçlı çekmeceli kalıp rafları, çalışma tezgâhları ve açılır kapanır orta tip raf sistemleri üzerine üretim yapmaktadır. Detay Endüstrisi firması 1984 yılında itibaren Bursa ilimizde faaliyet göstermektedir.

Detay Endüstri depolama alanında üretmiş olduğu sistemler ile sanayimizin önde gelen sektörlerine başta otomobil, fabrika, tersane gibi ağır sanayi olmak üzere birçok sektöre depolama alanında hizmetler sunmaktadır.

Kaliteyi ve verimliliği ön plana alan Detay Endüstrisi firması müşteri siparişlerini aldıktan sonra müşteriye uygun depolama sistemlerini üretirken müşterileriyle sürekli iletişim halinde olarak istediklerini tam olarak üretime yansıtmayı amaçlamaktadır.

Detay Endüstrisi firmasının sanayi sektörünün dışında verdiği hizmetler arasında araç içi depolama alanlarını tasarlama ve yeniden dizayn etme amacıyla yapmış olduğu üretimler de yer almaktadır.

Araç içi dolap ve raf sistemleri üretimi yapan Detay Endüstrisi özellikle lojistik destek, kargo, taşımacılık gibi alanlarda faaliyet gösteren firmaların kendi araçlarına yönelik olarak hizmetler sunmaktadır. Minibüs, ticari kapsamlı büyük hacme sahip araçların ve nakliye araçlarının ihtiyaç duyulması halinde taşıma kapasitelerini verimli bir şekilde kullanmak amacıyla araç içi raf sistemi dizayn etmektedir.

Detay Endüstrisi firması tasarlamış olduğu araç içi raf sistemi ile araçların dar olan taşıma kapasitelerini verimli ve teknolojik olarak artırmaktadır.

Detay Endüstri hizmet verdiği firmalara yönelik araç içi tasarladığı dolap ve raf sistemleriyle müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Özellikle sağlık sektöründeki ambulanslar, teknik servisteki teknik donanıma ait panel van araçlar, kargo ve taşımacılık sektörüne ait araçlar ve üretim sektöründeki araçların arka bölümlerinde yer alan taşıma yerlerinin yeniden dizaynında ve raf sistemlerinin kurulumunda önemli hizmetler sunmaktadır.

Detay Endüstri araçların dar taşıma alanlarının en verimli şekilde kullanılmasını hedeflemektedir. Canlı hayvan taşıyan petshop firmaları, kargo firmaları, eczane sektörüne ait taşıyıcı araçlar, teknik servis hizmeti veren araçlar, süpermarketlere sevkiyat yapan araçlarda sıkça kullanılan araç içi sarf sistemleri verimlilik ve zaman kazancı açısından ön plana çıkmaktadır.

Araç içi raf sistemleri sökülebilir özellikte olması sebebiyle araçların taşımacılık dışında kullanılması gerektiği durumlarda orijinal durumlarına geri dönmektedir. Demonte özellikleri araçlarda değer kaybına yol açmamaktadır.

Detay Endüstri firmasının satışını yaptığı araç içi raf ve dolap sistemleri hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler https://www.detayendustri.com/ internet adresini tıklayarak Detay Endüstri firmasının web sitesini ziyaret edebilirler.

Detay Endüstri firmasının web sitesi iletişim bölümünde yer alan gerekli bilgilerin doldurulması ile ziyaretçiler akıllarına takılan her türlü soruyu sorabilirler.  Detay Endüstri firması iletişim ekibi sorulan sorulara yönelik en kısa sürede cevaplar vermektedir.

Sizler de araç içi raf ve dolap sistemlerine yönelik hizmetler almak isterseniz Detay Endüstri firması ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Yazar

ferhanaydemir96@gmail.com
2018 yılında Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum. Avukatım, bilişim ve hukuk alanlarında çalışmaktayım. Bu siteyi mesleki alanda öğrendiklerimi paylaşmanın yanında, okuduğum kitapları , gezdiğim yerleri, izlediğim filmleri, bilgimin ve görgümün kazanımlarını paylaşmak için açtım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir