Sponsor

Kedi Ve Köpeklerde En Öldürücü Hastalıklar Nelerdir?

Pati Palace hayvan hastanesi evcil hayvanların sağlığına yönelik hizmetler sunan bir veteriner kliniğidir. Veteriner Hekim Mehmet Çiftçi önderliğinde hizmetler veren Pati Palace veteriner kliniği alanında uzman sağlık ekibiyle çalışmaktadır.

Pati Palace veterinerlik hizmetleri kapsamında rutin muayeneler, acil müdahaleler, yoğun bakım ünitesi, periyodik aşı uygulamaları, CR röntgen gibi hizmetler sunulmaktadır. Pati Palace veteriner kliniklerinde uygulanan acil müdahalelerde hızlı ve etkili sağlık hizmetleri etkin bir şekilde uygulanır. 24 saat açık olan acil servis, evcil hayvanınızın acil bakım gerektiren durumlarına yönelik hızlı bir şekilde müdahale edilmesini sağlar. Acil durum hizmetleri arasında, yaralanmalar, zehirlenmeler, solunum sorunları, sıcak çarpması gibi durumlarla karşılaşmış evcil hayvanlara tıbbi destekler sunulur.

Pati Palace veteriner hizmetleri cerrahi uygulamalar kapsamında evcil hayvanlara yönelik uygulanması gereken ameliyatlar yapılır. Evcil hayvanlara yönelik uygulanan cerrahi hizmetler arasında kısırlaştırma, sterilizasyon, tümör çıkarımı ve bunun gibi birçok cerrahi işlem yer alır.

Pati Palace Hayvan Hastanesi evcil hayvanlara yönelik uygulanan tıbbi veterinerlik hizmetleri dışında beslenme ihtiyaçları göz önünde tutularak evcil hayvanların yaşı, cinsiyeti ve sağlık durumuna uygun beslenme planı hazırlanır.

Pati Palace veteriner kliniklerinde tedavi gören kedi ve köpekler üzerinde genel olarak daha çok öldürücü olan hastalıklar incelendiğinde kanser hastalığının en başta geldiğini söyleyebiliriz. Kanser kediler ve köpekler de dâhil olmak üzere evcil hayvanlar için oldukça yaygın bir hastalıktır. Kanser, çeşitli belirtilerle ortaya çıkabilir ve erken teşhis önemlidir. Pati Palace veteriner hizmetleri evcil hayvanlara yönelik uyguladığı checkup hizmetleri ile erken teşhise yönelik çözümler sunmaktadır.

Kedi ve köpeklerde öldürücü özellikte olan hastalıklar arasında kalp hastalıkları, enfeksiyonlar, sindirim sistemi hastalıkları ve böbrek rahatsızlıklarını sayabiliriz. Pati Palace veteriner hizmetleri İstanbul genelinde çeşitli semtlerde yer alan veteriner klinik şubeleriyle hizmetler sunmaktadır.

İstanbul genelinde Pati Palace Sarıyer veteriner hizmetleri kapsamında Pati Palace Sarıyer veteriner kliniği ile Pati Palace Tarabya veteriner hizmetleri kapsamında Pati Palace Tarabya veteriner kliniği ile ve Pati Palace Maslak veteriner hizmetleri kapsamında Pati Palace Maslak veteriner kliniği ile İstanbul genelinde veteriner hizmetleri verilmektedir. Pati Palace veteriner klinikleri hizmet kalitesi olarak aynı kalitede olup tek farkları hizmet verdikleri yer olarak karşımıza çıkmaktadır.

Pati Palace veteriner kliniklerinin İstanbul genelinde evcil hayvanlar için verdiği veterinerlik hizmetleri hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen hayvan severler https://patipalace.com/ internet adresi üzerinden Pati Palace veteriner hizmetleri web sitesine giriş yapabilirler.

Pati Palace web sitesi iletişim bölümünde yer alan gerekli bilgileri dolduran ziyaretçiler sormak istedikleri soruları sorabilirler. Pati Palace veterinerlik hizmetleri sorulan sorulara yönelik en kısa sürede cevaplar verecektir. Sizler de kıymetli hayvan dostlarınız için hızlı ve etkin veterinerlik çözümlerine yönelik hizmetler almak isterseniz Pati Palace veteriner kliniği ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Yazar

ferhanaydemir96@gmail.com
2018 yılında Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum. Avukatım, bilişim ve hukuk alanlarında çalışmaktayım. Bu siteyi mesleki alanda öğrendiklerimi paylaşmanın yanında, okuduğum kitapları , gezdiğim yerleri, izlediğim filmleri, bilgimin ve görgümün kazanımlarını paylaşmak için açtım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir