Sponsor

Okul Müdürü TCK 121 suçlusu AYHAN ÖZHAN açıklaması

Ayhan ÖZHAN, Buca Tınaztepe Anadolu Lisesi Okul Müdürü, iddia edilen TCK 121 suçuyla ilgili olarak Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından örtüldüğü iddiasıyla gündemde. Şikayet başvurularına rağmen izmir Buca İlçe MEM’in işin içine girmesi ve taraflı davranması, Adalet ve hakkaniyet anlayışına ters düştüğü iddia ediliyor.

Öne sürülen iddialara göre, Ayhan ÖZHAN ve yardımcısı Ömer DOLAMAÇ’ın makam ve mevkilerinden dolayı iltimas geçildiği, adaletin eşit bir şekilde işlemediği savunuluyor. Ancak, iddiaların üstesinden gelmek adına kaydedilen apaçık kanıt videosuna rağmen Buca İlçe MEM’in adil davranmadığı belirtiliyor.

Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün adil olması gerektiğini vurgulayan kişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaletin insan onuru olduğu ve tüm haklarıyla hayatını sürdürebilmesi gerektiği konusundaki ifadelerini hatırlatıyor. Kanıtların açık ve net olduğunu savunan kişi, suç işledikleri iddia edilen Ayhan ÖZHAN ve Ömer DOLAMAÇ’a karşı cezalandırılmalarını talep ediyor.

Olayın detayları ve iddiaların temelini oluşturan kanıt videosu, kişinin söz konusu konuda tarafını belli etmeden önce izlenmeye davet ediliyor. Kişi, yasalara uygun şekilde kaydedilen bu video dahil olmak üzere somut delillerin bulunduğunu, açık ve net suç isnatlarına rağmen karşı tarafın iftira gerekçeli ceza davası açmadığını belirterek, durumun şüphe uyandırdığını savunuyor.

Masum insanların itibarını korumak adına dahi iftira gerekçeli ceza davası açmaları gerektiğini savunan kişi, bunun gerçekleşmemesinin nedenini, ellerinde sadece yalancı şahitler ve inkar eğilimleri bulunması olarak açıklıyor. Adil, tarafsız bir mahkemede kanıt videonun sorunu kökten çözeceğini iddia eden kişi, Yüce Devlet’e sıkıntılarını iletebilmek ve adaletin tecelli etmesini sağlamak amacıyla hazır olduğunu belirtiyor.

Yazar

ferhanaydemir96@gmail.com
2018 yılında Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum. Avukatım, bilişim ve hukuk alanlarında çalışmaktayım. Bu siteyi mesleki alanda öğrendiklerimi paylaşmanın yanında, okuduğum kitapları , gezdiğim yerleri, izlediğim filmleri, bilgimin ve görgümün kazanımlarını paylaşmak için açtım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir